Zamjena i reklamacija

Reklamacije

Svaki proizvod reklamiran u roku 7 dana od dana isporuke ukoliko se nalazi u originalnoj i neoštećenoj ambalaži biti će pravovremeno zamijenjen. Proizvodi reklamirani nakon 7 dana ili bez originalne i oštećene ambalaže biti će popravljani u garancijskom roku u ovlaštenim servisima uvoznika proizvoda diljem Republike Hrvatske.

Povrat robe

Roba se može vratiti u roku od 7 dana od dana isporuke isključivo na adresu  LA VITA LIBERA d.o.o., Polačišće 2 (City Galleria) ,  23 000 Zadar.

Informacije na web trgovini

LA VITA LIBERA d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim.  LA VITA LIBERA d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.

LA VITA LIBERA d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte odjel prodaje  LA VITA LIBERA d.o.o..